Yaşam

CHP’den Haluk Levent’e Hatay Adaylık Teklifi Geldi

CHP’nin, depremde yaptığı yardımların önde gelen isimlerinden Haluk Levent’e Hatay belediye başkanlığı için teklifte bulunduğu ortaya çıktı. Detaylar burada.

Hatay’da belediye başkanlığı için yeni isimleri değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), sürpriz bir isme karar verdi. AHBAP Derneği ile deprem döneminde büyük bir inanç oluşturan ve onun yardımıyla halkın sevgisini bir kez daha kazanan Haluk Levent’e teklif yapıldı. Hatay belediye başkanlığı için Haluk Levent ile görüşen CHP heyeti, toplantıdan istediği sonucu alamadı.

Haluk Levent teklifi kabul etmedi

Haluk Levent adaylık teklifini reddetti. Konuyla ilgili haberlerin sosyal medyada yer almaya başlamasının ardından müzisyen, resmi hesabından açıklama yaparak konuya açıklık getirdi. Yaptığı açıklamada 3 gün önce teklif aldığını belirten Haluk Levent, ilk günden bu yana verdiği sözü hatırlatarak siyasete karışmayacağını yineledi.

CHP’den Haluk Levent’e Hatay Adaylık Teklifi Geldi

Ben adamın başkanıyım diye açıklama yapan Haluk Levent. Ve siyasi bir kimliğe giremiyorum. Diğer siyasi partilerden de teklifler geldi. Onur duydum. Ama siyasete girmeyeceğime dair kararım kesindir. “Bu ülke için yapacak çok işimiz var” söz konusu.

CHP’den gelen teklifi reddeden ve bu konuda net açıklamalar yaparak spekülasyonların önüne geçen Haluk Levent, bu açıklamasının ardından X tarafından büyük beğeni topladı. Hayranları ise paylaşımlarıyla sanatçıya destek verdi. Bazı hayranları da partilerin Haluk Levent’in başarısından bu şekilde faydalanmasının uygun olmadığını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu