Teknoloji

Skandallar Kraliçesi: Twitch’in En Çok İzlenenleri Listesindeki Tek Kadın Yayıncı O Oldu

Kaitlyn Michelle Siragusa yahut bizim onu tanıdığımız hali ile Amouranth Twitch’in hem en tartışmalı hem de en çok izlenen isimlerinden. Yılın sonuna doğru yaklaşılırken gündemden düşmek bilmeyen güzel yıldız Twitch’in en çok izlenen 100 yayıncısı listesine giren tek bayan oldu.

Kaynak: https://www.dexerto.com/entertainment…

Twitch gündemini biraz olsun takip edenler Amouranth’ın adını muhakkak duymuştur.

Yaptığı ASMR yayınlarıyla binlerce kişi tarafından izlenen Amouranth son olarak ise bu zamana dek gizlediği, istismarcı bir kocaya sahip olduğunu itiraf ederek gündeme gelmişti.

Ancak tüm bunlar Amouranth’ı durdurmuş üzere görünmüyor. Hoş yıldız geride bırakmaya hazırlandığımız yılın en çok izlenen yayıncıları ortasına tek bayan olarak girdi.

Listenin birinci sırasında Brezilyalı yayıncı Gaules var. CS:GO Major Rio yayınları ile bu başarıyı yakalayan yayıncı 2022 yılının en çok izleneni oldu. En çok izlenen bayan yayıncılar listesinde birinci sırada olan Amouranth da yayınlarına bir mühlet orta vermesine karşın genel listeye girmeyi başaran tek bayan yayıncı oldu.

Amouranth neden listede yalnız?

Twitch’in keyifli yayınları ile bilinen bir diğer kadın yayıncısı Pokimane bir süre önce yayınlarına ara verdi. Normal şartlar altında listenin gediklilerinden olan Pokimane bu sebeple listeye giremediği için Twitch’in en çok izlenen 100 ismi ortasındaki tek bayan bu sene Amouranth.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu