Haber

Şarkıcı Seçil Çift’in işlediği cinayette yeni detaylar

SANCAKTEPE ormanlık alanında bulunan Semih Sevgi’nin eski sevgilisi müzisyen Seçil Çiftçi tarafından öldürüldüğü belirlendi. Çiftçi’nin, Sevgi’nin eve barış teklifinde bulunduğunu söylediği ancak çıkan tartışmada onu öldürüp, yardım istediği babasıyla birlikte ormana gömdükleri öğrenildi.

PARMAK İZİNDEN CESET TANITILDI

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; Sancaktepe’de bir ormanlık alanda kimliği belirsiz bir erkek cesedinin elleri ve ayakları bağlı halde bulunduğuna dair ihbar aldı. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri; Mantar toplamaya çıkan bir aile tarafından fark edilen erkek cesedinin kimliğinin Semih Sevgi olduğunu belirledi. Yapılan ilk incelemenin ardından ailesiyle irtibata geçildi ve maktulün Tokat’ta ikamet ettiği ancak kendisinden haber alınamadığı için ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu belirlendi.

“BABAM HAYATINI KAYBEDERKEN DESTEK OLDU”

Semih Sevgi’nin İstanbul’da tanıştığı kişilerin ifadeleri, kullandığı sosyal medya hesapları, öldürülmeden önceki iletişim ve hareket trafiği PTS (Plaka Tanıma Sistemi) ile belirlendi. Olayda şüpheli olduğu değerlendirilen kişiler için 4 ayrı adreste eş zamanlı arama yapan jandarma ekipleri; Semih Sevgi’nin eski sevgilisi, müzisyen Seçil Çiftçi’nin çelişkili ifadelerinden şüphelenmeye başladı. Seçil Çiftçi’nin sosyal medya hesaplarından mağduru tehdit ettiğini ve evinde uyuşturucu madde bulduğunu öğrenen ekipler, Seçil Çiftçi’yi gözaltına aldı. Seçil Çiftçi’nin deyimiyle eski erkek arkadaşı Semih Sevgi’den ayrıldığını ancak kendisini rahatsız etmeye devam ettiği için kargaşanın ortasında onu öldürdüğünü, ardından da ormanlık alana cesedini bıraktığını itiraf etti. Babasıyla Sancaktepe. Çiftçi’nin ifadesiyle, “Tartışma büyüyünce sandalyenin kırık demir ayağıyla defalarca vurdum. Öldüğünde babamdan yardım istedim. elleri ve ayakları bağlanarak ormanlık alana gömüldü.”

haber-basmakci.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu