Ekonomi

Kurban Bayramı’nda 1,5 gün izin, 9 gün izin

Büyükşehir karmaşası ve yoğun iş temposunun ardından uzun ve keyifli bir tatili hepimiz hak ettik. Peki, Kurban Bayramı’nda 1,5 gün tatil yapıp, 9 gün dolu dolu tatil yapabileceğinizi biliyor muydunuz?

Türkiye’nin lider turizm portalı Tatilsepeti, Kurban Bayramı sonrası seyahat etmek ve dinlenmek isteyen misafirleri için avantajlı alternatifleri %50 indirimle sunuyor.

50 indirim Hayal ettiğiniz tatili fiyatlar, uygun oda seçenekleri ve daha fazlasıyla sunan turizm sektörünün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, Kurban Bayramı’ndan faydalanmak ve tatilini ayrıcalıklı bir şekilde geçirmek isteyen misafirlerine eşsiz fırsatlar sunuyor. lütfen. Tatilsepeti ile Akdeniz’in eşsiz koylarından Ege’ye yurdun her köşesinde avantajlı tatil fırsatları sizi bekliyor. Ayrıca Kurban Bayramı’nın 28 Haziran Çarşamba’ya denk gelmesiyle 26 Haziran 1 ve 27 Haziran Arefe’de yarım gün izin alarak 9 gün tatil yapabilirsiniz.

%50 indirim fırsatları

Kurban Bayramı’nda öne çıkan fırsatların ortasında Ege ve Akdeniz’in gözde tatil beldeleri Side, Bodrum, Antalya ve Çeşme gibi lokasyonlar yer alıyor. Turizm denilince sadece ülkemizde değil dünyada da akla gelen tatil beldelerinin tam ortasında yer alan ve tatil denilince akla gelen Bodrum, Türkiye’nin en çok tercih ettiği lokasyon olmaya devam ediyor. eğlence mekanları ve gece hayatı ile yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri.

Yurt içi ve yurt dışı tatil seçenekleri

Kurban Bayramı rotası için aklınız Ege’ye takıldıysa Alaçatı’nın şirin sokaklarındaki butik oteller ya da Çeşme çevresinde deniz kokusuna doyabileceğiniz konaklama tesisleri sizleri bekliyor. Fethiye otelleri sıra dışı bir alternatif olduğu gibi gezilecek yerler için de güçlü bir alternatif istiyorsanız bir seçenek olabilir. Hala yaz denilince akla ilk gelen yerlerden biri olan Marmaris, Kuşadası ve Side otelleri de tatil keyfiniz için tercih edebileceğiniz diğer seçenekler arasında yer alıyor. Sadece yurt içinde değil, Kıbrıs’ın mükemmel otelleri ve eşsiz koyları da Tatilsepeti’nin indirimli fırsatlarıyla tatil severleri bekliyor.

Misafirlerinin gönül rahatlığıyla tatillerini planlamaları için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, tüm misafirlerini sağlıklı ve unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu