Haber

İzzet Ünver: Zihniyetimiz Halkbank’la örtüşüyor

Voleybol AXA Efeler Ligi ekiplerinden Halkbank tarafından Fenerbahçe Parolapara’dan transfer edilen İzzet Ünver, “zihniyetlerinin” Başşehir takımıyla örtüştüğünü söyledi.

???????Mavi beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, milli smaçörle Gençlik Parkı’nda yapılan röportaja yer verildi.

2005 yılında Es Spor’da voleybola başlayan İzzet Ünver, 5 yıl sonra Fenerbahçe’ye transfer oldu ve 2009 yılında tüm kategorilerde forma giydiği sarı-lacivertli kulübün A takımına yükseldi ve Beşiktaş, Etraf Güç’te forma giydi. , Maliye Milli Piyango.

İzzet, F.Bahçe’de 10 yıl çalıştıktan sonra dönem başında Halkbank’a transfer oldu. F.Bahçe eğitim kurumlarında okuduktan sonra lisans eğitimini Marmara Üniversitesi BESYO’da, yüksek lisans eğitimini ise F.Bahçe Üniversitesi Antrenman ve Hareket Eğitimi bölümünde tamamladı.

Voleybol ile eğitim hayatını birleştirmeye çalıştığını belirten İzzet Ünver, “Her ne kadar Türkiye’deki eksiklikler eğitim ve sporu buluşturma konusunda zorluk yaratsa da ben ikisini de iyi yönetenlerdenim. Amacım bu durumun bir kez daha ortaya konulmasını sağlamaktı. Bu mümkün. Bunu devam ettirmek istiyorum. Bundan sonraki hedefim doktora yapmak.” “Bunu yapmak. Çözüm aslında biraz fedakarlıktan geçiyor.” değerlendirmesini yaptı.

“Halkbank’a hizmet etmek ayrıcalıktır”

Milli smaçör, Halkbank’ın sporcuya tüm imkanları en üst seviyede sunduğunu belirterek, “Türk erkek voleybolunu yurt dışında en iyi temsil eden kulüplerden biri. Bu durum benim voleybola bakış açım ve zihniyetimle örtüşüyor. Onur duydum ve gurur duydum” dedi. Hedeflerimiz doğrultusunda yarışmanın keyfini çıkarın.” söz konusu.

“Hedefi rekabet ettiği her alanda şampiyonluk kazanmak olan Halkbank’a hizmet etmek bir ayrıcalıktır.” İzzet Ünver, geniş ve kaliteli bir kadro yapısına sahip olduklarını, teknik ekiple birlikte hedefler için mücadele edeceklerini belirtti.

Her alanda başarılı olmak istediklerini vurgulayan İzzet Ünver, sözlerini şöyle tamamladı:

“Ülkemizi Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda temsil edeceğiz. Bu bizim için bir onur. İnşallah ilk Türk takımı olarak katıldığımız bu yeni parkurdan madalyayla döneceğiz. AXA Sigorta Efeler Ligi’nin kalitesi” Geçtiğimiz yıllara göre artış gösterdi.Net’in Efeleri’nin yurt dışında gösterdiği üst düzey “Yarışma, dünyanın birçok ünlü voleybolcusunu Türkiye’ye çekti. Takımımızdaki smaçörlerin kalitesi dünya standartlarında. Grubumuza ve ülke voleyboluna çok katkı sağlayacaklarını umuyorum. Elbette bu bizi ileriye taşıyacak. Rekabet ortamı da bizi güçlü kılacak.”

haber-eyupsultan.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu