Haber

İzmir Karabağlar’dan çok boyutlu destek

İZMİR (İGFA) –Karabağlar Belediyesi’nin Türkiye’yi derinden sarsan depremlerin ardından başlattığı güçlendirme kampanyası çok boyutlu olarak devam ediyor.

Karabağlar Belediyesi deprem bölgelerinde olduğu gibi evlerini terk edip İzmir’e gelmek zorunda kalan vatandaşlarımızı da bu zorlu süreçte yalnız bırakmıyor.

Kibar Belediyesi Hizmet Kompleksi içerisinde yer alan uyum merkezinde ve ilçede 5 farklı noktada ihtiyaç sahipleri için kuru gıda, ısıtıcı ve hijyen paketleri gibi vakıflar toplanıyor. Özellikle günümüzde vatandaşlarımızdan, depremzedelerimize ulaştırılmak üzere bakliyat ve yağ, iç giyim, kadın pedi ve çocuk bezi gibi ürünleri teslim noktalarına getirmeleri istenmektedir. Bu üsler, afet bölgeleri ile bağlantılı olarak sırayla taşınır ve dağıtılır. Karabağlar Belediyesi bölgenin ihtiyacı olan tonlarca odun ve kömürü temin ederek deprem bölgesine ulaştırıyor.

KARABAĞLAR’A GELENLER UNUTULMADI

Afet bölgesinin yanı sıra evlerinden çıkıp Karabağlar’daki akraba ve tanıdıklarının yanına gelen vatandaşlarımız da bu süreçte unutulmadı. Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde İzmir’i hiç duymamış ihtiyaç sahipleri için uyum merkezi kuruldu.

Vatandaşlar, müdürlüğün 0 232 414 79 55 ve 0 232 414 79 57 numaralı telefonlarını arayarak mama, battaniye, ısıtıcı, mama ve çocuk bezi taleplerini iletebilirler.

Ayrıca müdürlüğe gelip talepte bulunan vatandaşlar emsal ihtiyaçlarını Karabağlar Belediyesi Sosyal Butiği aracılığıyla da karşılayabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu