Haber

İYİ Parti’den Gültekin’e hashtag’le tepki: #YalancısınLevent

DÜZGÜN Partisi’nin sosyal medyada “Meral Hanım, Kemal Bey’in adaylığını engellemek istemedi” diyen Diken yazarı Levent Gültekin’e yönelik kampanyasında Akşener’in “100 milyonluk ses kaydını yayımlama” tehdidi nedeniyle Altılı Masa’dan ayrıldığı tezini paylaştı. Hasan Cengiz’den aldığın dolarlar” diye başladı.

Başta İYİ Parti yönetici ve milletvekilleri olmak üzere yüzlerce sosyal medya kullanıcısı #SenYalanLevent hashtag’iyle paylaşımlarda bulundu.

Mesajlardan bazıları şu şekilde:

GÜLTEKİN’DEN CEVAP: ARTIK İKTİDARA GELİRLERDİ…

Levent Gültekin ise İYİ Partililerin kampanyasına hesabından tepki gösterdi.

Ne oldu?

Akşener’in Kılıçdaroğlu ile son görüşmesine kadar adaylığa ilişkin herhangi bir konuşma yapmadığını iddia eden Levent Gültekin, “Akşener, Kılıçdaroğlu’nun adaylığını engellemek istemedi.” Gültekin, Akşener ile yaptığı telefon görüşmesinde Yavaş ve İmamoğlu’nun adaylığı konusunda kendisine neler söylediğini de sordu.

Gültekin, daha önce YouTube kanalında yaptığı tartışmaya ilişkin şunları söylemişti: “Sayın Kemal ile ilgili yaptığım açıklamanın ardından ilginç bir e-posta aldım. E-postanın içeriği şöyle: 2 Mart’ta bir kaynağım Meral Akşener’e şifreli hesaptan bir e-posta gönderdi (3 Mart’ta Altmış Masa’dan ayrılmıştı). Aslında e-postayı ciddiye almadım. Bir sürü uydurma olabilir. Bu e-posta doğrudur vb. Ben böyle bir şeye girmeyeceğim. Hatta Meral Hanım’a soracağım. Böyle bir e-posta aldınız mı?

Kaynağımın bana söylediği şu: Bu e-posta Meral Akşener’e, Kemal Bey’in adaylığı üzerinden oyunu bozmak isteyen devlet içindeki bir grup tarafından gönderiliyor.

Mail şöyle: Meral Hanım, lütfen Kemal Bey’in adaylığıyla ilgili oyununuzu bozun, yoksa Hasan Cengiz’den aldığınız 100 milyon dolarla ilgili ses kaydını yayınlayacağım. Kaynağım, Akşener’in bu tehdit nedeniyle Masa’dan ayrıldığını söylüyor.

Hasan Cengiz kim diye baktım… Tayyip Bey ve Devlet Bey ile fotoğrafları var. 2018 seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın kazanması gerektiğini söyleyen, Türkiye Yüzyılı olduğunu söyleyen Avrasya Yerel Yönetimler Başkanıydı. Bilmiyordum.

Söz konusu e-postada şu ifadeler yer alıyor: Bunu bir tehdit olarak algılamayın. Ancak Kılıçdaroğlu aday olursa Hasan Cengiz’le olan 100 milyon dolarlık mali ilişkisini kanıtlayan ses kaydını sesi çarpıtarak yayınlayacağım. Ayrıca size daha önce gönderdiğim e-postayı ses kayıt tarihiyle birlikte ekleyeceğim. Büyük bir tarihi hatanın eşiğindesiniz. Meral Hanım ya bu oyunu bozacak ya da milletimizin takdirine bırakacaktır.” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu