Yaşam

ENKA Açık Hava Tiyatrosu’nun Temmuz ayı etkinlikleri devam ediyor

ENKA Sanat’ın yaz aylarının vazgeçilmez mekanı ENKA Açık Hava Tiyatrosu’nun etkinlik programı 26 Temmuz’da. “Aşkın En Kısa Gecesi”tiyatro oyunu ve 28 Temmuz’da Birsen Tezer konserine devam ediyor. 31 Temmuz’da sahnelenecek” Neler Taşıdık”Gösteri, Avrupa’nın en Batılı ve Doğulu uçlarını temsil eden iki dans topluluğunu bir araya getiriyor.  

Murat Daltaban, Nilüfer Şehir Tiyatrosu’nun Genel Sanat Yönetmenidir. Aşkın En Kısa Gecesimüzikal oyun 26 Temmuz yılında ENKA Açık Hava Tiyatrosu’nda tiyatroseverlerle buluşuyor. Başrollerini Hasret Zeynep Dinî, Mert Tiryaki ve Taha Tegin Özdemir’in paylaştığı oyun, hayata geç kaldığını düşünen boşanma avukatı Helena ile kaçak iş yapan Bob’un bir barda yollarının kesişmesini ve ortasında alevlenen aşkı anlatıyor. İzlemesi oldukça keyifli olan tiyatro oyunu, seyirciye hayatın ve aşkın anlamı üzerine düşünebileceği keyifli bir mola vadediyor.

Sihirli sesi ve güçlü yorumuyla Türkiye’nin önde gelen vokallerinin tam ortasında. Birsen Tezer, 28 Temmuzgece ENKA Açık Hava Tiyatrosu’nda. “Kağıt Kaptanlar”son albümde “Kendimi Tutsam”, “İzleme Zamanı”, “Tuzsuz Tatsız”, “Kadın”Ve “Kağıt Kaptanlar”Bas gitarda Gürol Ağırbaş, gitarda Emre Tankal, gitar ve vokalde Tunç Öndemir ve davulda Derin Bayhan’ın sahne alacağı konserde senfonik, caz, sinema ve sahne müziği alanlarında eserler vermiş ünlü besteci Sabri Tulug Tırpan gibi ruhumuza dokunan şarkıların da konuk sanatçı olarak yer alacağı konserde.

31 Temmuzgece sahnelenecek Ne taşıyoruz Avrupa’nın en batı ve en doğu uçlarını temsil eden iki dans topluluğu; koreograf Francisco Camacho ve organizasyonu eiraile, Çıplak Ayak Şirketi ‘dan dansçılar Leyla Postalcıoğlu, Mihran Tomasyan ve müzisyen Berke Can Özcan’ı getiriyor. Portekiz Cumhuriyeti – Kültür Bakanlığı |Sanat Genel Müdürlüğü; Camões Enstitüsü ve Türkiye’deki Portekiz Büyükelçiliği’nin sponsorluğunda düzenlenen performans, gezginliği, göçebeliği, hem hayatta kalmak için hem de alışılagelmiş yaşam tarzı modeli için normlar yaratma pratiğini araştırıyor.

Etkinliklerde öğrenciler, sanatın erişimine katkı sağlamayı hedefleyen ENKA Sanat’ın 40. yılına özel etkinlik biletlerini 40 TL karşılığında satın alabilecekler. Biletler Biletix ve ENKA Art Gişe’de!

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu