Sağlık

Eğlenceli Bir Akşam İçin Partnerinizle Yapabileceğiniz 10 Şey

Partnerinizle eğlenceli ve keyifli bir akşam geçirmek istiyorsanız teklif listemize bekleriz! Gelin neler yapabileceğinize dair teklifleri birlikte inceleyelim!

1. Spa gecesi

Evde spa günü düzenleyebilir, birlikte masaj yapabilir veya birbirinize bakım uygulamaları yapabilirsiniz. Geceniz daha romantik hale gelecek ve rahatlayıp hayatın yükünü bir kenara bırakacağınız güzel bir aktivite olabilir.

2. Akşam müze turu

Bazı müzeler özel gün veya haftalarda akşamları da açıktır. Akşam saatlerinde sanat veya arkeoloji müzesini ziyaret edebilir, sıra dışı ve keyifli bir aktivite ile unutulmaz anlar biriktirebilirsiniz.

3. Gece yürüyüşü

Havanın güzel ya da karlı olması durumunda keyifli bir rota hazırlayıp gece yürüyüşe çıkabilirsiniz. Dilerseniz gece pikniği bile yapabilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey rahat kıyafetler ve bir sandviç!

4. Temalı yemek pişirme

Klasik yemek pişirme akşamlarını daha eğlenceli hale getirmek için mutlaka temalar seçebilirsiniz. Ülkeye bağlı olarak farklı mutfaklarla ilerleyebilir veya daha muhteşem yemekler pişirebilirsiniz. Hatta evde birbirinizle yarışarak, yemek pişirme yarışması düzenleyerek eğlenebilirsiniz.

5.Karaoke

Karaoke yapmak için herhangi bir yere gitmenize gerek yok. Eksik birkaç ekipmanı satın alarak evde karaoke söyleyebilir, hatta daha özgürce eğlenebilirsiniz. İşlerin daha eğlenceli hale gelmesini istiyorsanız daha komik müzikler seçebilirsiniz.

6. Sınav

Önceden hazırladığınız sorular ve belirlediğiniz ödüller ile ister arkadaşlarınızla ister özel olarak mini bir bilgi yarışması düzenleyebilirsiniz. Klasik akşamlardan ziyade bir şeyler öğreneceğiniz, birbirinizle yarışacağınız bu aktivite oldukça keyifli olacaktır.

7. Dans gecesi

Evde dans geceleri düzenleyerek dans kursu alabilir veya kendi pratiğinizi geliştirebilirsiniz. Birlikte dans ederek yakınlaşabilir ve harika vakit geçirebilirsiniz. Tango gibi daha sevgi dolu danslarla da aranızdaki çekimin artmasını sağlayabilirsiniz.

8. Yatak odası oyunları

Yetişkin oyunları veya sürprizlerle yatak odası deneyimini daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Hatta partnerinizin yatak odasını oyun dünyanıza uygun hale getirerek ona sürpriz bile yapabilirsiniz.

9. Fantezi oyunlar

Hem fantezilerinizi açıkça konuştuğunuz hem de onlara vakit ayırdığınız bir gece geçirerek, aranızdaki çekimi çok daha üst seviyeye taşıyarak unutulmaz bir gece geçirebilirsiniz. Unutmayın, açık bağlantı burada çok önemlidir!

10. Evde piknik

‘Kapalı piknik’ olarak da bilinen bu konseptte evin oturma odasını veya yatak odasını romantik bir şekilde dekore ederek piknik atmosferi yaratabilir, içecek ve film hazırlayabilir ve oldukça romantik vakit geçirebilirsiniz. Özellikle soğuk havalarda çok keyifli olacağına eminiz!

habercayirli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu