Haber

Çorum’da 20 Milyon TL Değerinde Sahte Alkol ve Kaçak Sigara İmha Edildi

Çorum’da geçen yıl düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen kaçak sigara ve tütünlerin yanı sıra piyasa değeri 20 milyon TL olan sahte içkiler imha edildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 2022 yılında 73 operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlarda ele geçirilen 6 tır dolusu sahte içki, kaçak sigara, kaçak tütün ve çeşitli mallardan oluşan malzemeler Akkent Mahallesi’ndeki kazı alanına götürüldü.

Ele geçirilen malzemeler, Çorum İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Kabahatler Şube Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerinden oluşan heyet himayesinde imha edildi.

KOM Şube Müdürü Oğuz Can Taşdemir, KOM Şube Müdürlüğü tarafından 2022 yılında piyasa değeri yaklaşık 20 milyon TL olan 1 ton tütün, 133 kilogram tütün mamulleri, 1.432 paket kaçak sigara, 13 bin 210 litre kaçak içki, 253 şişe Kaçak içki, 25 adet alkol Üretimde kullanılan emtia, alkol üretiminde kullanılan 22 aroma, 5 milyon 283 bin makaron, 326 bin 681 adet dolu makaron sigara ele geçirildi.

Taşdemir, bugün itibarıyla ele geçirilen teçhizatın imhasının Kaçakçılık ve Organize Kabahatlerle Çalışma Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri nezaretinde gerçekleştirildiğini bildirdi. – ÇORUM

haber-eynesil.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu