Sağlık

Cinselliğe İlginizi Kaybettiğinizde Size Yardımcı Olmanın 10 Yolu

Cinsellikten uzaklaştığınızı hissediyor ve kaybettiğiniz ilgiyi yeniden kazanmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Tutkuya, heyecana ve şehvete yaklaşmanız, cinselliğe yeniden ısınmanız için bazı tavsiyelerimiz var. Kulak vermek istersen seni böyle alalım! ?

1. Rutinin dışına çıkabilirsiniz.

Seks yaparken hep aynı yönde ilerlerseniz cinsellik size pek çekici gelmeyecektir. Rutin sıkıcıdır, farklılıklar bazen eğlenceli olabilir. Mesela yatağa sürpriz oyuncaklar almak! ? ?

2. Cinselliği yaşadığınız ortamı değiştirebilirsiniz.

Sürekli yatak odasında seks yapmak bir süre sonra canınızı sıkabilir. Oturma odasındaki geniş ve konforlu kanepeyi veya mutfak tezgâhını deneyebilirsiniz. Hiçbir şeyi kırmamaya dikkat edin!

3. Farklı cinsel durumları deneyebilirsiniz.

Partnerinizle seks yaparken sürekli aynı pozisyonda kalmak bir süre sonra heyecanınızı kaybedecek ve eskisi kadar keyif alamayabilirsiniz. Farklı durumları deneyerek cinselliğe renk katabilirsiniz.

4. Yatakta davetsiz bir sürprizle karşılaşabilirsiniz.

Seks hayatınızı renklendirmek için minik seks oyuncaklarını kullanabilirsiniz. Bu oyuncakların partnerinizle cinsel yaşamınıza renk katacağına eminiz.

5. Yetişkinlere yönelik videoları partnerinizle izleyebilirsiniz.

Genellikle yalnız kaldığımızda bu görüntüleri izliyoruz. Peki hiç partnerinizle izlemeyi düşündünüz mü? Önyargılı olmayın, bu aktivite cinselliğinizi canlandırabilir.

6. Ama unutmayın hiçbir şey ekranlarda göründüğü gibi değildir. Gerçekçi olmak iyidir!

Partnerinizle birlikte yetişkin videoları izlemenizi söylemiştik. Ancak çoğu zaman cinsel bağlantı bu görüntülerdeki gibi olmayabilir. Partnerinizle sıcak anlar geçirmek istiyorsanız gerçekçi olabilir ve ortak zevklerinize odaklanabilirsiniz.

7. Ellerinizi partnerinizin derisi üzerinde gezdirebilirsiniz.

Dokunsal insanlar teması sever. Sevdiğimiz ve sevildiğimizi hissettiğimiz birine dokunmak bizi daha da heyecanlandırır. Bu yüzden partnerinize dokunmayı bırakmayın.

8. Deneyimlere açık olabilirsiniz.

Önceki noktalarda söylediğimiz gibi rutin sıkıcı hale gelebilir. Farklılıklar eğlenceyi de beraberinde getirir. Bu yüzden partnerinizle farklı deneyimlere her zaman açık olmalısınız. Bu sayede cinselliğe daha da ısınabilirsiniz. Ön yargıyla yaklaştığınız şey sizi cinsel doruğa ulaştırabilir, ne düşünüyorsunuz?

9. Güven konusunda endişelenmemelisiniz.

Partnerinizle seks yaparken yapmak istediğiniz şeyleri açıkça ifade etmelisiniz. Onun sana güvenmesini sağlamalısın ve bu bahiste ona güvenmelisin. Çünkü kendimizi rahat hissetmediğimizde seks yapmak bizi huzursuz edebilir.

10. İnancınızı yenilemek için kişisel bakımınıza özen gösterebilirsiniz.

Temiz bir görünüme sahip olmak, güzel kokmak, şık giyinmek, sağlam bir duruş sergilemek özgüveni artıran şeylerdir. Kendine dikkat etmeyen insanlardan çok az insan etkilenir. Kendinize iyi bakarsanız, karşı taraftan da benzer bakımı alabilirsiniz. Bu yüzden kendinize iyi bakın ve iyi davranın! ❤️

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu