Haber

ATO Başkanı Gürsel Baran’dan “23 Nisan” mesajının duyurulması

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Türk milletinin geçmiş tecrübesiyle birlik ve beraberlik içinde çok çalışarak ülkeyi daha kalkındırmanın ve gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakmanın herkesin en büyük hedefi olduğunu belirtti.

Baran, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 103. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yaptığı açıklamada, bağımsızlığın simgesi olan TBMM’nin Türk milletinin, egemenliğin millette olduğunu da gazilerle tescillemiştir.

23 Nisan 1920’nin vatanı işgal edilmiş bir milletin yeniden diriliş tarihi olduğuna işaret eden Baran, şu değerlendirmede bulundu:

“Milletin azim ve kararlılığının milleti kurtaracağı bilinciyle milli mücadeleye giren ecdadımız, tüm imkansızlıklara rağmen zaferi kazanmış ve ‘hakimiyetin kayıtsız şartsız milletin’ olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. geleceğe güvenle ve umutla bakın.”

Baran, ülkenin geleceğinin teminatı olan çocukların özgüvenli, milli ve ahlaki değerlere bağlı vatandaşlar ve ekonomik kalkınmaya katkı sağlayacak donanıma sahip girişimciler olarak yetişmelerinin ortak bir sorumluluk olduğunu belirtti.

ATO Lideri Baran şunları söyledi:

“Milletimizin geçmiş tecrübesiyle, birlik ve beraberlik içinde çok çalışmak, ülkemizi daha kalkındırmak ve gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakmak en büyük hedefimizdir. Bu duygu ve inançlarla Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Gazi Sn. Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve minnetle anıyor, bugünümüzü anlamlandıran, geleceğimizin teminatı olan, hayatımıza anlam katan tüm çocuklarımızın Nisan Bayramı’nı kutluyorum. 23. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlar, bayramın tüm dünya çocuklarına barış ve huzur getirmesini dilerim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu