Haber

Adrenalin tutkunları ‘Gebze Driftfest’te buluştu

KOCAELİ (İGFA) – Gebze Belediyesi tarafından geçtiğimiz Pazar günü Gebze Driftfest adında bir ilke imza atılan etkinlik düzenlendi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ev sahipliğinde düzenlenen Gebze Driftfest’e AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, ilçe gençlik kolları başkanı Bilal Durmuş Kurt, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, protokol ve Gebzeliler katıldı.

Gençlerin ve sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Diriftfest, birçok ünlü sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Şenlikte kısa bir selamlama yapan Önder Büyükgöz, “Öncelikle Gebzeli hemşehrilerimizi saygıyla selamlıyorum. Bazı şeyler vardır, görünmeyen aşklar, görünmeyen kapalı potansiyeller. Bugün burada drift severlerin ve hayranlarının olduğunu görüyoruz. Gördüğünüz gibi geniş bir izleyici kitlesi var. Gençler buraya yüklendi. Anlamı: Gençlerin bazı arayışları var. Biz de bu arayışlara cevap vermek için bugün bu festivali düzenledik. Festivalimize katılan tüm sporseverleri tebrik ederiz. Daha önce olduğu gibi yine Gebze’de ilkleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Gerekli önlemlerin alındığı trafiğe kapalı alanda düzenlenen Gebze Driftfest’e katılan profesyonel sporcuların yaptığı ‘drift’ gösterilerini alanı dolduran Gebzeliler ilgiyle izledi. Gebze Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen Gebze Driftfest’in yanı sıra belediyenin sosyal medya hesaplarını aktif olarak takip eden vatandaşlar arasında kura ile belirlenen vatandaşlar, yola çıkan araçlarda ‘drift’ heyecanını yaşadı. bir şovda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu